Ontdek je stem en laat je inspireren!

Ontdek je stem en laat je inspireren!
19 jun, 11:52

Zingen? Nee dat kan ik niet, is een vaak gehoorde eerste reactie. Con Spirito nodigt je uit om de nog niet ontdekte mogelijkheden van jouw eigen zangstem te ervaren.

In september start Con Spirito, onder leiding van onze enthousiaste dirigent Ben Simmes, met een serie van 10 zangworkshops. Wij nodigen je hierbij van harte uit deze gratis workshops te bezoeken en zelf te ervaren hoeveel energie en plezier zingen geeft. Denk niet op voorhand "ik kan geen noten lezen", want dat is beslist geen noodzaak.

De deelname aan deze workshops is geheel vrijblijvend en verplicht tot niets. De exacte tijden en plaats van deze zangworkshop zullen nog nader bekend worden gemaakt.
Ben Simmes maakt hierbij gebruik van het handboek voor beginnende koorzangers "ontdek je stem".
Voor heel veel mensen is zingen een hoge drempel in het leven. "Ik kan niet zingen", is één van de uitspraken waarmee menigeen komt. Het geeft echter ook aan, zo zegt Nadine Loenders als schrijfster van het boek, dat velen denken dat zingen alleen maar een hobby kan zijn voor iemand die gezegend is met een prachtige natuurlijke stem. Met behulp van dit boekje wordt het tegendeel bewezen.
Door het invullen van het reactieformulier kunt je jouw belangstelling tonen. We zullen je daarna op de hoogte houden van het verdere verloop en tijdig een persoonlijke uitnodiging sturen.
Meer informatie over de zangworkshops vind je op onze website www.conspirito-dinxperlo.nl. Hier staat ook het reactieformulier.
Tot ziens op de zangworkshops!

Footer balk
© Copyright 2015 Achterhoek Nieuws