Jan Bröcker heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt.
Jan Bröcker heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt.

Jan Bröcker opent tv-speciaalzaak TV AND PARTS aan Lochemseweg in Barchem

Barchem - Jan Bröcker opent zaterdag 25 april zijn bedrijf TV AND PARTS aan de Lochemseweg in Barchem. "Maak van je hobby je werk was het advies wat ik steeds vaker kreeg te horen. Deze uitdaging ben ik dan ook aangegaan en ik wil met eerlijk advies service verlenen aan particulieren en bedrijven."

Na een verbouwing in het pand Lochemseweg 8 opent de geboren en getogen Barchemer 25 april officieel de winkel en werkruimte waar men terecht kan voor occasion tv's, tv reparatie en verkoop van televisie onderdelen. "Na eerder te zijn gestart met een webwinkel in televisieonderdelen komt er nu dan ook een winkel met tv's en een speciaal ingerichte werkruimte voor tv reparatie. We richten ons dan ook op verkoop van goede gebruikte tv's. Werkende schade tv's, zowel nieuw als gebruikt worden ingekocht en gedemonteerd voor onderdelen. Deze worden gebruikt voor reparatie van tv's- en verkoop via onze webwinkel voor tv reparatiebedrijven en particulieren. Gebruikte tv's van alle toonaangevende merken zoals Philips, Samsung, LG, Sony en Panasonic worden door ons eerst grondig gecontroleerd en getest waarna ze in de winkel te koop worden aangeboden en verkocht met garantie. Veelal gaat het dan om bijvoorbeeld tweede tv's, tv's op een slaapkamer of buiten op het terras of camping. Ook televisies voor gebruik voor game computers is er ruime voorraad. Kortom: low budget televisie kijken voor elk budget. Eerlijk en vrijblijvend advies en service staat bij ons dan ook altijd bovenaan", zo doet Bröcker uit de doeken. Tevens kunt u terecht voor tv reparatie voor betaalbare prijzen. Jan Bröcker: "Ik breng dan ook geen onderzoekkosten in rekening en voer alleen reparaties uit na prijs opgave. Daar ik ook met veel gebruikte onderdelen werk die van werkende schade toestellen komen houdt ik de kosten binnen de perken en zorg ervoor dat reparaties betaalbaar blijven. De kreet 'wegwerp economie' gedachte leeft bij mij dan ook zeker niet!"

Alle merken
Door de enorme voorraad aanwezige onderdelen van alle merken die Jan Bröcker ook via de website www.tvonderdelen.nl aanbied, in zowel Nederland als heel Europa, is veelal snelle reparatie mogelijk en leentoestellen zijn altijd voorradig. De openingstijden van TV AND PARTS zijn op werkdagen van 12.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur. Uiteraard kan ook op andere tijden een afspraak worden gemaakt. Voor contact: tel. 06 12336911 of via e-mail info@tvonderdelen.nl.


www.tvonderdelen.nl