Fay Nijenhuis werd tweede.

RGV Ruurlo

Acht medailles in druk weekend

Ruurlo – Het was dit weekend weer een druk weekend voor RGV Ruurlo. Voor Trampoline Springen sprongen twee spring(st)ers op de eerste plaatsingswedstrijd A/B-Niveau in Hoogezand, de afdeling Turnen Heren mochten zeven jongens aantreden op de tweede plaatsingswedstrijd NTS niveau 11 t/m 15 in Harderwijk en in Doetinchem was de derde en laatste plaatsingswedstrijd Turnen Dames 5e Divisie.

Trampoline Springen
Felicity Buffart en Eline Beijleveld (KDO Apeldoorn) sprongen een goede synchroon wedstrijd en behaalde hierme, onverwachts een mooie derde plaats in een sterk deelnemersveld (13 paren, B-Junior). Individueel deed Felicity ook mee en behaalde hier een 22e plaats. Koen Winkelhorst deed ook voor het eerst mee (B-Jeugd) en sprong een goede individuele wedstrijd en eindigde op de 7e plaats.

Turnen Heren
Twan Roekevisch en Sander Olthof ( Instap - 14) en werden respectievelijk vijfde en zesde en Gilian Dostal (Benjamin - 14) moest, net als bij de eerste wedstrijd, genoegen nemen met een vierde plaats. In de tweede wedstrijd werd Matthijs Dostal (Instap - 13) elfde tussen alle 26 andere turners. In de laatste wedstrijd van de dag namen drie RGV-sporters deel aan de wedstrijd.

Jacob Voors en Patrick Dostal (Pupillen - 11) kwamen tot een zesde en dertiende plaats en de enige sporter in de categorie Jeugd - 11, Tristan Voors, werd hier zesde. Door deze goede resultaten zijn Twan, Sander, Gilian, Matthijs en Jacob geplaatst voor de finale wedstrijd op 9 mei in Duiven.

Turnen Dames
In de eerste wedstrijd turnde Femke Meulenveld (Instap - D2) een goede wedstrijd, ondanks haar zwaar gekneusde duim en werd hier tweede.

Leden van RGV reisden weer het hele land af

Fien Hans (Pupil 1 - D2) behaalde ook het zilver, nadat ze de vorige wedstrijden altijd vierde was geworden en in hetzelfde niveau werd Julia Stegeman derde. Marjolein van Haaften (Junior - F) presteerde het weer om een goede wedstrijd te draaien en werd eerste.

Als laatste stond er, wederom, op de wedstrijd een RGV-Podium. Sanne Boekelder werd eerste, Neele Ketting stond op de tweede plaats en Femke Olthof kreeg, verdiend, het brons omgehangen. In ditzelfde niveau (Pupil 2 - D2) stond helaas Loes de Gier net naast het podium, zij werd vierde.

De bovenstaande sporters hebben zich allemaal geplaatst voor de finale, samen met hun clubgenootjes, Nina Tollenaar, Isa Freriks, Merit Groot Jebbink, Ilse Bosvelt, Femke Hogenvonder, Emma Veenboer en Elise Labohm. De finale zal plaatsvinden op 25 april in Doetinchem