De Driesprong heeft ter waarde van 334,64 euro materiaal mogen uitkiezen. Foto: PR.
De Driesprong heeft ter waarde van 334,64 euro materiaal mogen uitkiezen. Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

Sport- en spelmaterialen

op basisschool De Driesprong

Ruurlo - Klanten van Supercoop Ruurlo ontvingen vanaf april van dit jaar Doekoe-munten bij aankoop van diverse COOP, Arla- en Unilever producten. In de winkel konden de klanten deze munten doneren aan scholen in de buurt.

De ouders van basisschool De Driesprong hebben hier massaal gehoor aan gegeven. Natuurlijk werden de munten aan De Driesprong gedoneerd. De Driesprong kon de munten besteden aan het aanschaffen van sport- en spelmaterialen. Net als de Cruyff Foundation, sponsor van deze actie, vindt ook De Driesprong het heel belangrijk dat kinderen samen kunnen sporten en spelen.

Door buiten te spelen en te sporten worden en blijven kinderen fit en gezond. Sport en spel is dus heel belangrijk. En kinderen moeten overal kunnen sporten en spelen, niet alleen dicht bij huis, maar ook op het schoolplein. Het team van De Driesprong heeft ter waarde van 334,64 euro materiaal mogen uitkiezen. De kinderen vermaken zich inmiddels met alle mooie buitenmaterialen. De Driesprong bedankt supermarkt Supercoop voor deze geweldige 'sportieve' actie.