Vrijdag 18 september bij zaal De Herberg

Whisky Trail Vorden

Vorden - Op vrijdagavond 18 september organiseert Slijterij & Wijnhandel Sander Pardijs wederom een Whisky Trail in zaal De Herberg aan de Dorpsstraat 10 te Vorden.

Tijdens de Whisky Trail ontvangt u een eigen proefglas. Dit glas kunt u bij diverse stands laten vullen met de mooiste, niet alledaagse whisky's. U kunt kiezen uit een ruim aanbod van rond de honderd whisky's.

Vele bekende merken
De aanwezige professionals kunnen u deze avond alles over de ingeschonken whisky vertellen.

Naast de vele bekende merken op de proeftafels, zoals Glen Dronach, Aberlour en Bruichladdich, zal er ook dit jaar weer volop ruimte zijn voor de kleinere distillateurs zoals Edradour, jarenlang de kleinste distilleerderij van Schotland.

Ruime selectie van 'Ultimate Collection'

Verder kunt u ruime selectie van de zogenaamde "Ultimate Collection" te proeven zijn. The Ultimate Collection is een serie whisky's die speciaal geselecteerd is door Han en Maurice van Wees voor The Ultimate Whisky Company in Nederland. Zij zoeken naar de mooiste vaten whisky die te vinden zijn in Schotland om hiermee hun flessen te vullen.

Alle flessen uit deze serie zijn unchill filtered, genummerd, niet bijgekleurd, single barrel en sinds 2005 afgebotteld op 46 % alcohol om zo de pure smaak van het geselecteerde vat in uw glas te laten komen.

Op iedere fles Ultimate vindt u de datum van distillatie, de botteldatum en het vat nummer. Ook komt er nog een kleine delegatie ander soortig gedistilleerd op de proeftafels te staan. Wat dit zal zijn, dat houden we nog even voor onszelf. Tot slot wordt er ook voor een hapje gezorgd.

Kortom alle ingrediƫnten voor een geslaagde Whisky Trail zijn weer aanwezig. Kaarten Ɣ 25 euro zijn vanaf heden te koop bij: Slijterij & Wijnhandel Sander Pardijs te Vorden.


www.slijterijvorden.nl
Facebook
0575-554264