Dj Mike Gerritsen in actie. Foto: PR
Dj Mike Gerritsen in actie. Foto: PR Foto:

Ledenvergadering Oranje Vereniging Ruurlo

RUURLO -Het bestuur van de Oranje Vereniging Ruurlo nodig ik belangstellenden uit voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 15 maart in café-restaurant De Keizerskroon. Aanvang 20.00 uur.

De agenda ziet er als volgt uit: Opening; Notulen ledenvergadering van 25 maart 2015; Mededelingen; Ingekomen stukken; Jaarverslag Oranjevereniging 2015; Financieel verslag 2015; Verslag kascontrolecommissie; Benoeming nieuw lid kascontrolecommissie; Begroting 2016; Bestuursverkiezing:

Aftredend en herkiesbaar: Voorzitter commissie volksspelen: Dhr. H. Regelink uit Ruurlo. Het bestuur stelt voor de heer Regelink te herkiezen.

Aftredend en niet herkiesbaar: Secretaris: mevrouw A. Maas uit Ruurlo. Het bestuur stelt mevrouw H. Roekevisch voor deze functie verkiesbaar. Penningmeester: Dhr. H. ter Horst, uit Ruurlo. Het bestuur stelt de heer R. Haakmeester voor deze functie verkiesbaar. Voorzitter commissie Kerkplein/weide: de heer R. Kosters uit Ruurlo. Het bestuur stelt de heer E. Dieperink voor deze functie verkiesbaar. Voorzitter commissie optocht: de H. Haakmeester uit Ruurlo. Het bestuur stelt de heer P. ten Berge voor deze functie verkiesbaar. (Tegen) kandidaten kunnen zich tot aanvang van de vergadering bij de voorzitter aanmelden.

Aansluitend is er ruimte voor mededelingen uit de commissies; de rondvraag en de sluiting van de vergadering.


Zoek de gouden eieren

Borculo - Op 26 maart houdt Mike Gerritsen (DJ/Producer) een actie voor inwoners van Berkelland. Een zoektocht naar het gouden ei. Drie gouden eieren, drie Berkellanse steden en drie winnaars.

Mike verstopt de eieren in alle vroegte en zal direct daarna op zijn Facebook pagina de eerste hint per stad bekendmaken. Wat er te winnen valt is een muzikaal verzorgde avond met DJ en MC. De vinders van de Gouden eieren zullen aan het ei een briefje zien hangen met daarop de instructies om de prijs te claimen.


Facebook: www.facebook.com/djmikegerritsen


Burgemeester opent
keukenafdeling Helmink

Vorden – Vrijdag 11 maart vindt de opening plaats van de nieuwe keukenafdeling bij Helmink in Vorden. Burgemeester Besselink zal de officiële openingshandeling verrichten om 13.30 uur, waarna iedereen kan genieten van de nieuwe collectie Duitse topkeukens, waar deze dag bovendien live cooking plaats zal vinden.

Het assortiment uitbreiden met keukens is voor Helmink Vorden een logische keuze, met deze aanvulling kan de winkel een totaalconcept bieden op het gebied van wonen.

De laatste tijd is men bij Helmink druk bezig geweest met het integreren van de keukenafdeling in de bedrijfsvoering. Zo is er een computerprogramma aangeschaft waarmee keukens in 3D getekend kunnen worden, zodat de klant een goede indruk krijgt van de toekomstige keuken. Daarnaast vindt de klant op de begane grond en eerste verdieping opstellingen met apparatuurmerken als AEG, Pelgrim, Etna en Zanussi. Bovendien kan men kiezen uit een ruim assortiment aan fronten, werkbladen, accessoires en opties.

Volgend weekend kan iedereen volop genieten van de nieuwe keukenafdeling, vanwege de extra openstelling: vrijdag 11 maart van 13.30 tot 21.00 uur, zaterdag 12 maart 09.00 tot 17.00 uur en op zondag 13 maart van 12.00 tot 17.00 uur. Helmink Vorden verwelkomt belangstellenden graag tijdens het openingsweekend.


www.helminkwonen.nl


Dj Mike Gerritsen in actie. Foto: PR