Foto: PR Obelink
Foto: PR Obelink Foto: PR Obelink

Wandel- fietsweekend bij Obelink

WINTERSWIJK - Bij Obelink Vrijetijdsmarkt staat het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 maart in het teken van wandelen en fietsen.

Er is dan zowel informatie verkrijgbaar als een ruim assortiment aan artikelen voor de wandelaar of fietser. Op de sportafdeling krijgt men informatie over wandelschoenen. Men kan de voeten gratis laten analyseren via de footscan door de specialisten bij Obelink.
Er komen diverse kraampjes te staan, met onder andere toeristische informatie van bijvoorbeeld VVV's en de stichting WF Evenementen. Natuurlijk zijn er acties waarbij onder andere diverse paren schoenen (Grisport), enkele rugzakken (Deuter, Vaudé), een pack-up bottle, een waterdichte trolly/rugzak (van Gabbag), fleecevesten (Life Line) zijn te winnen, en er wordt 10% korting gegeven op Merrell schoenen.

Ook de fietsenafdeling doet mee met diverse acties rond bijvoorbeeld de Schwalbe Marathon Plus anti lek band, inclusief binnenband en een actie met de Sensa Super Lite Alivio Licht gewicht fiets (14,4 kg).
Net als op alle andere open zondagen bij Obelink zijn alle andere afdelingen geopend en zijn er medewerkers aanwezig om u van de nodige informatie te voorzien.

De tenten staan weer allemaal opgesteld, het assortiment kampeer-accessoires en campingartikelen is weer flink uitgebreid en volgepakt. Naast de Obelink-medewerkers is er bij de voortenten ook van Isabella een medewerker aanwezig om informatie over Isabella voortenten te geven.
Voor diegenen die zich al weer verheugen op een zonnige zomer staan de tuinmeubelen er weer prima bij en ook het assortiment barbecues is uitgebreid. Op deze zondag is Campingaz aanwezig om een demonstratie op een buitenkeuken te geven.
Voor een hapje en/of drankje tussendoor is uiteraard ook het restaurant weer open en is er een ballonnenclown aanwezig voor de kinderen.