De deelnemers van De Held van Eefde 2016. Foto: PR
De deelnemers van De Held van Eefde 2016. Foto: PR Foto:

Wie wordt de Held van Eefde 2016?

Eefde - De deelnemers van de talentenwedstrijd De Held van Eefde zijn bekend. Op donderdag 2 juni aanstaande zullen 12 deelnemers het podium betreden en de vocale strijd met elkaar aangaan. De zangers worden muzikaal begeleid door ongeveer 70 muzikanten van muziekvereniging Concordia Eefde en de avond wordt gezamenlijk geopend met het swingende nummer Relight My Fire van Dan Hartman.

Een deskundige jury beoordeelt de optredens en de winnaar krijgt, naast de hoofdprijs, 'eeuwige roem' in de Wall Of Fame in Het Hart in Eefde. De talentenwedstrijd vindt dit jaar voor de 9e keer plaats in de feesttent bij het Dorpshuis Het Hart in Eefde. De avond begint om 20.00 uur. Tot 18 jaar is de toegang gratis. Meer informatie en toegang, zie website.

Spijkerkoor
Ieder jaar is weer het spannend welke zangers gaan deelnemen aan de Held van Eefde. Dit jaar is één van de verrassingen 't Spijkerkoor. Negen dames, met een gemiddelde leeftijd van 80 jaar, maken een jeugddroom werkelijk. Onder leiding van Wolfram Reisiger zijn de dames vorig jaar gestart met het koor. En vanaf dat moment zitten ze in een lift: van optreden bij de burgemeester tot een ware studio-opname met videoclip. Dat 't Spijkerkoor helemaal van deze tijd zijn bewijst wel de eigen website en een uitermate populaire Facebookpagina.


www.heldvan.nl