Lizzy Bakker (Optisport), Arno Wiering en Marcha Welmers (Team trap em An) en Alfons van Zuijlen (namens de Dreiumme ondernemers). Foto: PR
Lizzy Bakker (Optisport), Arno Wiering en Marcha Welmers (Team trap em An) en Alfons van Zuijlen (namens de Dreiumme ondernemers). Foto: PR Foto:

Echte doorzetters op Winkelcentrum Dreiumme

Vier uur durende spinning clinic voor KWF Kankerbestrijding

Warnsveld - Zaterdag 14 mei was het een sportieve drukte op Winkelcentrum Dreiumme. Onder de grote activiteitentent aldaar stonden 16 mooie spinningfietsen gereed voor de Alp d'HuZes pre spinning marathon. Gesponsorde deelnemers konden zich die dag tijdens de 4 uur durende spinning clinic van Optisport uit Warnsveld inkopen om het team 'Trap em An' te ondersteunen met een bijdrage aan het grote Alp d'HuZes project.

Naast deze sportieve uitdaging hadden ook veel ondernemers een leuke verkoopactie in de winkel waarbij een deel van het verkoopbedrag richting het goede doel ging. Team 'Trap em An' had zelfs de ondernemers gestrikt om ook nog leuke prijzen voor de tombola beschikbaar te stellen. Al met al een gezellige dag met veel loyale mensen die dit goede initiatief voor het Kankerfonds hebben ondersteund.

De opbrengst van deze dag was erg geslaagd gezien de 1000 euro die opgehaald is. Team 'Trap em An' kijkt dan ook tevreden terug op de afgelopen periode waarin zij zich op verscheidende fronten ingezet hebben. Met de finale in zicht op 2 juni aanstaande kunnen zij de organisatie aldaar verblijden met een mooie donatie van ruim 12000 euro ten bate van het KWF.