Kasteel Huis Bergh in kerstsfeer. Foto: PR
Kasteel Huis Bergh in kerstsfeer. Foto: PR Foto:

Oproep voor standhouders kerstmarkt

's-HEERENBERG – Stichting Horeca Bergh houdt zaterdag 10 december tussen 12.00 en 19.00 uur een hoogwaardige kerstmarkt met kerst - en winter gerelateerde producten in het historische deel van 's-Heerenberg. Standhouders kunnen zich aanmelden voor 19 november via info@cafetarialitjes.nl.

De jaarlijkse kerstmarkt van de Rotary Club, met voornamelijk oude ambachten bij Kasteel Huis Bergh, wordt dit jaar verlengd richting het centrum van 's-Heerenberg. Op de gehele kerstmarkt zullen de ouderwetse kerstsfeer met muziek en decoraties en spelletjes voor de kinderen te vinden zijn. De organisatie zorgt voor de promotie door middel van een online en offline campagne.
Geïnteresseerde standhouders kunnen een e-mail sturen met daarin hun naam en adresgegevens, een omschrijving van de aangeboden producten en de benodigde ruimte (een grondstuk of kraam) en voorzieningen (wel of geen stroom of krachtstroom).
Een grondstuk kost 10 euro per vierkante meter en een kraam is vier meter breed met een luifel en verlichting. Één kraam kost 40 euro, twee kramen 75 euro en drie kramen 110 euro. Een stroomaansluiting kost 5 euro en een krachtstroomaansluiting tien euro.
Om een hoogwaardig en gevarieerd aanbod te krijgen behoudt de organisatie zich het recht voor niet alle standhouders toe te laten.


info@cafetarialitjes.nl