Gerben Kruisselbrink in actie. Foto: PR
Gerben Kruisselbrink in actie. Foto: PR Foto:

Steengroeve Theater te zien in bioscoop Skopein

WINTERSWIJK - Het Steengroeve Theater brengt al zeven jaren spectaculaire voorstellingen met imponerende muziek in een unieke omgeving; de Winterswijkse Steengroeve. Deze zomer was het Cinema – Hooray for Hollywood. Tijdens deze voorstelling bracht het 65-koppig Eerste Achterhoeks Metropool Orkest onder leiding van Gerben Kruisselbrink, vele klassieke filmfragmenten die werden overgoten met een ruime theatrale saus. Bij de totale productie zijn elk jaar ongeveer 400 a 500 vrijwilligers (en bijna altijd amateurs) betrokken die samen met een tiental professionals trots zijn op het resultaat.

Juist omdat Cinema dit jaar het thema was, is besloten de film van de voorstelling ook in de Winterswijkse bioscoop Skopein te laten draaien. In de film ziet men natuurlijk de voorstelling, zowel voor als achter de schermen, maar bezoekers krijgen ook zeker details onder ogen die in de grootsheid van de groeve verloren gaan. Een uitermate boeiend kijkje rond en binnen de voorstelling.
Voor 7,50 euro per persoon kunnen belangstellenden alles nog eens rustig, onder het genot van een drankje, aanschouwen.
De film draait op donderdag 16 november, maandag 20 en woensdag 22 november om 19.30 uur en in het weekend van 18 en 19 november om 16.00 uur. Kaartjes zijn aan de kassa van de bioscoop Skopein te verkrijgen.