DJ Rob Toonen. Foto: PR
DJ Rob Toonen. Foto: PR

Muziek bij Grand bistro de Rotonde

Koningsnacht 26 april,
aanvang 21.00 uur:

DJ Rob Toonen

Midden, lage en hoge tonen knallen door die speakers tijdens het optreden van Rob Toonen. Hij is bekend geworden via Slam!FM waar hij zeven jaar lang 'the Creepshow' presenteerde met Mental Theo. Hij was jarenlang vaste resident van de Après-skiclub in Enschede en presenteerde meerdere Go Après-ski parties in Ahoy. Rob is een all-rounder, die continue met de wensen van het publiek bezig is. Reden genoeg dus om op 26 april bij dit knalfeest te zijn.


Koningsdag 27 april,
aanvang 11.30 uur:

Dvd/Dj Mike van Doorn

Dj Mike van Doorn is sinds zijn vijftiende al actief bezig met draaien. Van bruiloften, besloten feesten en verjaardagen tot grote feesten. Inmiddels heeft hij al meer dan dertig jaar ervaring in de scene. Vooral in het oosten van Nederland is hij een begrip, maar ook de rest van Nederland en het buitenland, Polen-Duitsland-België-Frankrijk-Spanje, weten hem inmiddels te vinden. Mike is resident DJ bij City Lido Groenlo, De Radstake in Varsseveld en Café Leuven in Aalten. Naast het draaien met audio (Dj) is Mike van Doorn ook gespecialiseerd in het draaien met videoclips (Dvd-Dj). Met een bestand meer dan 10.000 video clips uit de jaren '70, '80, '90's en '00 en natuurlijk ook de hits van nu. Tot op heden is hij nog steeds een van de grootste '80 & '90 Dj's die ons land rijk is. Muziek Stylen: 70's, 80's, 90's & Zero's en alles van nu!


Koningsdag 27 april,
aanvang 13.30 uur:

Colorful Music

Op 1 april 2010 is het allemaal begonnen: Wieteke Schotsman heeft van haar hobby haar werk kunnen maken. "Ik geef van maandag tot en met zaterdag gitaarles onder de naam Colorful Music en ik zou niks liever doen. Een aantal keren per jaar organiseer ik een optreden met de leerlingen in een kroeg in de buurt en voordat we de zomervakantie ingaan knallen de leerlingen op het jaarlijkse eindconcert. Telkens weer een groot succes met enthousiaste leerlingen voor een groot en enthousiast publiek. Er is niks mooier dan muziek maken en om deze passie over te mogen brengen op andere mensen." Op Koningsdag mag Colorful Music het middagprogramma bij Grand Bistro de Rotonde verzorgen. De leerlingen zijn al druk met de voorbereidingen. En niet alleen de leerlingen want er is ook een band aanwezig. Onder begeleiding van Eelke van Ark, Nicolien Klein Brinke, Jeffrey Siemes en Wieteke Schotsman, zullen zij hun muzikaliteit en enthousiasme laten horen. 23 leerlingen zijn in bandjes gedeeld en zij spelen nummers van nu en vroeger. Kort om: voor ieder wat wils. "Wij kunnen niet wachten tot het zover is en hebben er ongelofelijk veel zin in! Zien wij jullie ook op 27 april tussen 13.30 en 16.00 uur bij Grand Bistro de Rotonde?


Koningsdag 27 april,
aanvang 20.30 uur:

Short Notice

De Hardenberger driemansformatie is op de kop af vier jaar oud. De band werd ter ere van de allerlaatste Koninginnedag opgericht. En al die tijd op de Oranjefeestdag actief geweest. En op veel en veel meer dagen en nachten daarna…
The three man coverband heeft er zin in! In de vier jaar dat ze nu bestaan, hebben ze meer dan 150 keer opgetreden op de meest uiteenlopende locaties en weten dus precies wat er nodig is om een mooi feestje te bouwen. Een bas, een drum, een gitaar en de wil om het podium op te vreten, dat is het arsenaal dat zij tot hun beschikking hebben om met de muziek van generaties er een donders gezellige avond van te maken in Vorden. Taking care of business! Dat belooft Short Notice en samen met hun geluidsman, bandlid nummer vier, zal deze geoliede machine u een avond om nooit te vergeten bezorgen. Wat dacht u/jij ervan een nummer mee te spelen/zingen? Dat kan! Neem contact op met info@shortnotice.nl en treed op, op je eigen Koningsdag. Twijfel niet en meld je aan!

Tot ziens op Koningsdag bij Grand bistro de Rotonde, Kerkstraat 3 in Vorden

DVD/DJ Mike van Doorn. Foto: PR
Colorful Music met gitaarleerlingen. Foto: PR
Short Notice. Foto: PR