VOV-voorzitter Bart Veen bedankt Antoon Peters voor zijn diensten. Foto: PR
VOV-voorzitter Bart Veen bedankt Antoon Peters voor zijn diensten. Foto: PR

Antoon Peters en Jeroen Helmink
nemen afscheid bij VOV

VORDEN - Bij de Vordense Ondernemers Vereniging (VOV) hebben Antoon Peters en Jeroen Helmink hun functie neergelegd. Vorige week werden zij bedankt voor hun inzet.

Antoon Peters heeft na een zeer lange staat van dienst, van meer dan 25 jaar, afscheid genomen als lid van de kerstcommissie van de Vordense Ondernemers Vereniging. Als geen ander wist hij ideeën voor een gezellige kerstmarkt vorm te geven en grote en kleine problemen op te lossen. Zijn vele contacten hielpen hem daarbij. Samen met Marcel Siemerink, die vorig jaar afscheid nam, vormden zij lang een belangrijke spil. Vorden is hen veel dank verschuldigd. Gelukkig heeft de kerstcommissie in Marco Helmink een enthousiaste opvolger gevonden (al is extra mankracht nog altijd welkom!) en is ze met veel plezier en vol vertrouwen gestart met de voorbereidingen van de Vordense kerstmarkt die dit jaar op zaterdag 16 december plaatsvindt.

Jeroen Helmink heeft na een krachtige vier jaar als bestuurslid van het VOV de taken van PR op zich genomen. Van Facebook tot de website, tot het tussendoortje. Jeroen heeft een goede vernieuwingsslag kunnen maken. Nu neemt hij afscheid als bestuurslid van het VOV. En helemaal afscheid nemen doet hij nog niet, hij zal op de achtergrond nog gevraagd worden om zijn kennis en kunde.

Veen spreekt Jeroen Helmink toe. Foto: PR