Merel van Laake (artiestennaam MEES). Foto: PR
Merel van Laake (artiestennaam MEES). Foto: PR Foto:

'Fingerspitzengefühl' in Kulturhus

VORDEN - Op zaterdag 25 november spelen Mees (Merel van Laake) en Gery Groot Zwaaftink samen een thuiswedstrijd in het Kulturhus van Vorden met de voorstelling 'Fingerspitzengefühl'. Het optreden begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

Gery is import in Vorden. Hij is geboren in Overijssel, maar woont al meer dan 35 jaar in de Achterhoek waarvan 25 jaar in Vorden. Hij is al bijna 25 jaar beroepsmatig troubadour en verhalenverteller. Met alleen zijn stem schetst hij prachtige werelden die alleen in de fantasie bestaan maar toch heel herkenbaar zijn.

Merel van Laake zingt al sinds ze zich kan herinneren. In Vorden zette ze haar eerste stappen als muzikant, op festivals en in een eerste bandje. Na vele omzwervingen is ze naar het conservatorium in Rotterdam gegaan en sinds die tijd treedt ze op als solo zangeres of in diverse trio's, kwartetten en bands. Vergezeld door gitaar en rake liedjes verwent Mees het publiek met Nederlandstalige en Engelstalige liedjes en verhalen.

De avond draagt de titel 'Fingerspitzengefühl', omdat als paal boven water staat dat ze dit beiden ten volle bezitten. Het is echter aan het publiek om te ontdekken op welke gebieden.

Kaarten à 10 euro zijn verkrijgbaar bij De Bruna en in het Kulturhus. Voor meer informatie, kan men telefonisch of per mail contact opnemen.

0575-552722

info@dorpscentrumvorden.nl