De leden van de band Verdwaald in juni 2016. Foto: PR
De leden van de band Verdwaald in juni 2016. Foto: PR Foto:

Verdwaald wederom bij café Uenk

VORDEN - Al jaren is het gebruikelijk dat Verdwaald in het najaar een optreden verzorgd bij café Uenk in Vorden. Deze traditie willen de heren graag voortzetten en zien daarbij evenals voorgaande jaren graag weer een tevreden publiek. Op zaterdagavond 25 november zal Verdwaald weer een optreden verzorgen aan de Nieuwstad 13 bij café Uenk in Vorden.

De vaste bezoekers van Verdwaald zullen niet anders verwachten dan dat er weer feestelijk uitgepakt zal worden met veel rock uit de jaren 60, 70, 80 en 90 met o.a. Neil Young, Status Quo en Golden Earring. Jaarlijks voegen de heren weer opvallende nummers uit die jaren toe. Veelal met meerdere nummers die je niet iedere band zult horen spelen en die daardoor een optreden van Verdwaald zo bijzonder maakt. Wensen uit het publiek worden altijd meegenomen en als het een beetje past binnen de mogelijkheden van Verdwaald wordt er aan gewerkt om zo'n nummer in het repertoire op te nemen. De formatie van Verdwaald bestaat uit Bert Siebelink (sologitaar en zang), Henk Hulsegge (drum), Frank Nijenhuis (basgitaar) en Frank Leferink (slaggitaar en zang). De entree is gratis.


www.verdwaald.eu


Culturele Muziekmiddag in boerderij Amare

VORDEN - Op zondag 19 november wordt een culturele muziekmiddag. gehouden vanaf 14.00 uur in de oude boerderij Amare aan de Komvonderlaan 6 te Vorden. Josée van der Staak zal een aantal mooie luisterliedjes ten gehore brengen. Maar mocht u het leuk vinden om ook iets te zingen, te dichten of piano te spelen dan kan dat. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt op een prettige ongedwongen manier te worden contact onderhouden met muziek en literatuur. Natuurlijk is er ook gelegenheid om kennis te maken met elkaar en lekker te kletsen. De toegang is gratis bij JW Drijver en Josée van der Staak. Aanmelden is niet nodig.