Herdertjestocht

VORDEN - Dit jaar vindt de herdertjestocht plaats op vrijdag 22 december. Op een door lichtjes verlichte route komen de wandelaars langs diverse plekken waarin stukken van het kerstverhaal worden verteld. Dit jaar wordt niet in groepjes gelopen, maar kan ieder voor zich de herdertjestocht lopen. De tocht is ongeveer twee kilometer lang. Starten kan tussen 18.00 en 18.45 uur vanaf de Christus Koningkerk. Aan het einde van de route in de Dorpskerk is er een mogelijkheid tot het geven van een vrije gift voor de onkosten.

Actiemarkt Vorden

VORDEN - De marktvereniging Vorden houdt vrijdag 15 december weer een actiemarkt. Wie aankopen doet op de markt, krijgt enveloppen waarbij kans gemaakt wordt op mooie prijzen. Bij de speciale kraam van de marktvereniging mag zelf een prijs worden uitgezocht. Net zoals andere keren zijn er weer leuke en lekkere prijzen te krijgen.

Veldtoertocht afgelast

VORDEN – De Veldtoertocht commissie van de VRTC de 8 Kastelenrijders besloot zaterdag om de Grote Veldtocht die zondag zou plaatsvinden van sportpark Het Grote Veld van v.v. Vorden geen doorgang te laten vinden. De weersvooruitzichten waren voor zondag dermate slecht dat men voor de veiligheid van de deelnemers koos en hen geen onnodige risico's wilden laten lopen. Waarschijnlijk zal de Grote Veldtoertocht op 28 januari 2018 alsnog gehouden worden.