Het Vordens Mannenkoor. Foto: PR
Het Vordens Mannenkoor. Foto: PR

Kerstmis is het feest van licht en
warmte, maar ook van muziek

VORDEN - Kerstmis is het feest van licht en warmte, maar ook van muziek. En in die sfeer willen de 48 mannen van het Vordens Mannenkoor ook dit jaar hun publiek meenemen en laten genieten van een mooi en traditioneel kerstconcert.

Op zondagmiddag voor kerst zullen in de Dorpskerk van Vorden onder leiding van dirigent Christo Guenov vele bekende werken van over de hele wereld te horen zijn. Zoals het altijd ontroerende 'Cantique de Noël' met als solist de eigen bariton Ludo Eijkelkamp. En ook bas Hans Sluijter zal in het nummer 'Kerstmis Nu' een solo vertolken. Verder zal natuurlijk het overbekende 'In Der Christnacht' van de Oostenrijkse onderwijzer en componist Franz Gruber dit keer niet ontbreken.

En met de warme klanken van de Doetinchemse Kyra Klanderman op harp zal het publiek alvast worden meegenomen naar het gevoel en de warmte van kerstmis. De piano begeleiding is weer in vertrouwde handen van Lucian Venderink.

Het kerstconcert is op zondagmiddag 24 december in de Dorpskerk Vorden, aanvang 14.00 uur. Kaarten inclusief consumptie kosten 10 euro. Tot 23 december in de voorverkoop bij Bruna Vorden voor 8 euro, of telefonisch te bestellen via 0575-471850.