Protestantse Gemeente Vorden juridisch afgerond

VORDEN - Na de feestelijke Eredienst van Hereniging op 29 oktober wordt binnenkort ook de juridische vereniging van de Gereformeerde Kerk te Vorden en de Hervormde Gemeente te Vorden een feit. Op woensdag 20 december om 16.00 uur zal in de Dorpskerk de Akte van Vereniging ondertekend worden. Gemeenteleden zijn daarbij van harte welkom. Vanaf dat moment kent Vorden als vele andere plaatsen een Protestantse Gemeente onderdeel van de Protestants Kerk Nederland.


Filmavond in Vorden

VORDEN – De eerstvolgende filmavond in de Bibliotheek Vorden is donderdag 21 december. De bibliotheek en Het Kulturhus hebben er voor gekozen om geen reclame voor de films in de media te maken. Dit is kosten sparend. Wel is het toegestaan om in de bibliotheek van Vorden aan te kondigen, welke film er vertoond gaat worden. De avond begint om 20.00 uur in Het Kulturhus. Kaartjes voor de film zijn 5 euro en verkrijgbaar in bibliotheek Vorden, of op de avond zelf in Het Kulturhus.


bibliotheekwestachterhoek.nl


Kerstconcert Koren

HENGELO - Zoals elke twee jaar, wordt ook nu weer een Kerstconcert gegeven door het Hengelo's Gemengd Koor en het Vordens Mannen Koor, in de Willibrordus Kerk aan de Spalstraat in Hengelo. Het programma op vrijdag 15 december is zeer divers, met verschillende solistische optredens. De toegang is vrij en duurt ongeveer 1,5 uur. Na het concert wordt iedereen uitgenodigd met ons een glaasje Glühwein te drinken, achter in de kerk.