Moonyard bij Live@Ideaal
Moonyard bij Live@Ideaal Foto:

MoonYard bij LIVE@IDEAAL

Zelhem - Woensdagavond 13 december staat de band 'MoonYard' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden door de presentator bevraagd over hun roots en hun aspiraties in de muziek.

Met Moonyard heeft Live@Ideaal een ervaren band te gast. Met succesvolle optredens op onder andere de Zwarte Cross, Manana Manana, radio Veronica, Hilversum 2, de Bokbierdagen en zomerfeesten in Zutphen en in de Cultuurfabriek in Ulft heeft de band naam en faam gemaakt. De klanken van het hammondorgel, de meerstemmige zang en de beat van de drums, bas en percussie samen zorgen keer op keer voor een prachtige muziekavond.

Het geluid van de band doet denken aan The Band, The Allman Brothers, Little Feat en Stephen Stills. Toch is het vooral de eigen sound, die MoonYard, in de jaren samen spelen, heeft weten te creƫren die het meest herkenbaar is geworden.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via de website.


www.ideaal.org