Spectaculaire vuurwerkvoorverkoop bij Welkoop Vorden

VORDEN - Welkoop Vorden draagt verenigingen en stichtingen een warm hart toe. Op koopzondag 24 december is er een speciale vuurwerk voorkoopdag. Alleen op deze dag zal tien procent van de vuurwerkomzet afgedragen worden aan een vereniging naar jouw eigen keuze. Iedereen die op deze dag in de winkel zijn voorkoopbestelling doet kan aangeven welke vereniging hiervoor in aanmerking komt. De vereniging moet wel ingeschreven staan bij de KvK en als zodanig erkend zijn.

Het mooiste vuurwerk koop je bij Welkoop. Het is nu al mogelijk om je vuurwerkbestelling door te geven via de website of in de winkel. Op 28, 29 en 30 december kan de bestelling opgehaald worden en vindt tevens de vrije verkoop van vuurwerk plaats. Let op: op zondag 31 december mag geen vuurwerk verkocht worden en is de Welkoop dan ook gesloten.

Net als andere jaren zal Welkoop Vorden in de aanloop naar oud en nieuw de voorlichting 'Veilig omgaan met vuurwerk' geven op de diverse basisscholen om de jeugd bewust te maken van de omgang met vuurwerk, om gevaren te voorkomen. Ook meer weten over veilig omgaan met vuurwerk? Neem dan eens een kijkje op www.goedvuurwerk.nl/veiligaandeslag


www.goedvuurwerk.nl


Culturele vertelmiddag in boerderij Amare te Vorden

VORDEN - Op zaterdag 30 december wordt een culturele middag gehouden in de oude boerderij Amare aan de Komvonderlaan 6 te Vorden. Geert Hetterscheid brengt een vertelling met illustraties waar gastvrouw Josée van der Staak luisterliedjes bij zingt. Dit winterverhaal - 'De dochter van de Trollevrouw' - is een Noorse koningssaga van rond het jaar 800 en gaat over een tocht van koning Olaf Gudrodsson die gevaarlijke trollen van de berg moet verdrijven.

Mocht u het leuk vinden om zelf iets voor te dragen, te zingen of (piano) te spelen, dan is daar gelegenheid voor. En ook voor, onder het genot van koffie, thee en/of bisschopswijn, met elkaar praten over muziek, kunst en mooie verhalen. De toegang is gratis, u kunt altijd iets lekkers meenemen. Gasten zijn vanaf 14.00 uur welkom bij JW & Josée. Aanmelden is mogelijk via e-mail.


joseevanderstaak@hetnet.nl