Campagneteam ook actief bij sportclubs. Foto: PR
Campagneteam ook actief bij sportclubs. Foto: PR Foto:

Voetballers en supporters FC Zutphen krijgen
bezoek van campagneteam 'Rijden Zonder Invloed'

ZUTPHEN - Iedereen weet dat rijden onder invloed gevaarlijk is. Toch stappen er nog steeds mensen achter het stuur na het drinken van een paar borrels, het roken van een joint of terwijl zij zware medicatie gebruiken. De campagne 'Rijden Zonder Invloed' heeft als doel om rijden onder invloed van alcohol, drugs en medicijnen - en de gevolgen daarvan- sterk te verminderen. Op 22 april komt het campagneteam naar Zutphen om zowel voetballers als supporters van FC Zutphen bewust te maken van de gevaren van alcohol- en drugsgebruik in het verkeer.

Het campagneteam is zaterdag 22 april van 14:00 tot 18:00 uur met een stand aanwezig bij FC Zutphen. Tijdens dit bezoek zal het BOB-team bezoekers aanspreken en worden zij uitgenodigd voor de BOB-quiz. Deze quiz staat in het teken van BOBsport en is bedoeld om kennis over de negatieve gevolgen van rijden onder invloed over te brengen. Na deelname wordt er een presentje uitgedeeld.

Het team gaat de komende jaren op pad in Overijssel en Gelderland met activiteiten op locaties waar de doelgroepen zich bevinden, zoals festivals en evenementen, (rij)scholen en langs de weg bij politiecontroles.


www.rijdenzonderinvloed.nl