D-licious Vocals. Foto: PR
D-licious Vocals. Foto: PR Foto:

Concert D-licious Vocals in Epse

EPSE - Zaterdag 14 oktober zal D-licious Vocals vanaf 20.15 uur een concert geven in Epse, Lochemseweg 36. Zaal open 19.30 uur.

Na het grote succes van hun eerste CD, gevolgd door onder meer een optreden in het radioprogramma 'Spijkers met koppen' en een mini theatertour met Dolf Jansen, wordt er nu verder aan de weg getimmerd. CD nummer twee is in de maak en D-licious Vocals, met zangeres Mariske Hekkenberg uit Epse, is klaar voor het theater. Drie topzangeressen en een geweldige gitarist uit de Nederlandse muziekwereld delen de wens, of beter nog de noodzaak om samen liedjes te spelen die 'ze altijd al eens hadden willen doen'. Deze muziek, vooral uit de jaren 70 en 80, brengt voor hen en het publiek talloze mooie herinneringen tot leven. De geraffineerde arrangementen van de D-licious voices met een enkele gitaar, zorgen voor een krachtig, compleet en nieuw geluid van deze nummers.

Op het programma staat repertoire van bijvoorbeeld Fleetwood Mac, David Bowie, Toto, Paul Simon, George Michael, James Taylor en Michael Jackson. Volop herkenning met persoonlijke verhalen die bij het tijdsbeeld van deze liedjes horen: de tijd van TOPPOP, Countdown, Ferry Maat en Ally McBeal.

Evelyn Kallansee, Pien Schneider, Mariske Hekkenberg en Herman Onnen. Op hun CV's staat onder meer solist bij de internationaal bekende Acid Jazz band Tristan en bij The European Glenn Miller Orchestra, het begeleiden van bekende nationale en internationale artiesten (Spandau Ballet, Todd Rundgren, Guus Meeuwis, Frans Bauer) en grote musical producties als Les Miserables.

Kaarten kosten 13,50 euro, inclusief koffie of thee, en zijn te bestellen via de website of op de avond zelf aan de zaal (pinnen niet mogelijk).


www.d-liciousvocals.nl