Hervelo speelt 'Bevalling met naweeën'. Foto: PR Hervelo
Hervelo speelt 'Bevalling met naweeën'. Foto: PR Hervelo

'Bevalling met naweeën' bij dorpshuis 't Kempken

HARREVELD - In het laatste weekend van de herfstvakantie brengt toneelvereniging Hervelo het blijspel 'Bevalling met naweeën' op de planken. Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober wordt de voorstelling bij dorpshuis 't Kempken gegeven, aanvang op vrijdag 20.00 uur, op zaterdag begint het stuk om 14.30 uur.

Zoals inmiddels bij velen bekend, heeft Hervelo haar jaarlijkse toneeluitvoering in het laatste weekend van de herfstvakantie. In het weekend van 14 en 15 oktober wordt de multifunctionele zaal van dorpshuis 't Kempken omgetoverd tot een levensecht carré. Vanaf april zijn negen spelers actief bezig met het doel om op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober een mooie uitvoering ten tonele te brengen en het publiek een bijzonder vermakelijke middag en /of avond te bezorgen. Hervelo wil niets verklappen over de inhoud van het blijspel 'Bevalling met naweeën'. De titel zegt genoeg volgens de toneelvereniging...

Hervelo heeft een nieuwe regisseur mogen verwelkomen, Marja Fuchs heeft deze rol overgenomen van Henry ten Have. De vereniging is erg blij met haar. Ook nieuw dit jaar is dat Hervelo een zaterdagmiddagvoorstelling geeft. Het is hen alles aangelegen ervoor te zorgen eenieder die hier aanwezig is van een goede plek te voorzien. De avondvoorstelling start als vanouds om 20.00 uur en de zaterdagmiddagvoorstelling begint om 14.30 uur. De inwoners van Harreveld, maar ook alle mensen van de gemeente Oost-Gelre en ver daar buiten zijn van harte welkom. Kaarten voor alle drie de uitvoeringen zijn verkrijgbaar bij De Gaper in Lichtenvoorde en bij dorpshuis 't Kempken te Harreveld. Ook via email: familietenhave@hetnet.nl en telefonisch 0544-352310 zijn kaarten te reserveren.