Afbeelding
Foto:

Vrijwilligers gezocht voor Jong en Belegen in Montferland

MONTFERLAND - De komende twee jaar zal het project 'Jong en Belegen in Montferland', een ontmoetingsproject tussen kinderen en senioren door middel van circus, plaatsvinden in de kernen van Montferland. Voor dit project, dat in oktober en november zal plaatsvinden in Didam en in januari en februari in 's-Heerenberg, is men op zoek naar vrijwilligers die tijdens de zes workshops kunnen assisteren met hand- en-spandiensten. Wat er precies van de vrijwilligers wordt verwacht bij dit project Jong en Belegen zal worden gepresenteerd tijdens een bijeenkomst op donderdag 5 oktober van 13.00 tot 14.30 uur in het Albertusgebouw.

De data van de workshops Jong en Belegen voor kinderen uit groep 4 tot en met 7 en senioren zijn in Didam op dinsdag 10, 24 en 31 oktober en op 7, 14 en 21 november van 15.00 tot 16.30 uur in Meulenvelden, Didam.

Wie als vrijwilliger wil meedoen aan dit project of meer informatie wil, kan zich melden bij Welcom op tel. 0316-223520 en vraag naar Esther Ruesen, e.ruesen@welcommail.nl of Petra Frölich, p.frolich@welcommail.nl.