De aanwezige jubilarissen na hun huldiging. Foto: Marlous Velthausz
De aanwezige jubilarissen na hun huldiging. Foto: Marlous Velthausz Foto:

Veertien jubilarissen bij KVV

's-Heerenberg – Aan het begin van het nieuwe seizoen werden maandagavond 25 september veertien leden van de Katholieke Vrouwen Vereniging gehuldigd voor hun trouwe lidmaatschap. Dit gebeurde tijdens de jaarvergadering in het Bosmanhuus in Lengel.

Door Marlous Velthausz

Vijfentwintig jaar lid van de vereniging zijn de dames Mientje Berendsen, Marian Bouwman, Riki van Bree, Trudi van Buuren, Annie Bussink, Tonnie Derksen, Loes Gerritsen, Tonnie Hartjes, Ineke Kaak, Marianne Meijer, Lenie Seegers en Ria Visser (de penningmeester). Ze werden gehuldigd door de voorzitter en kregen allen een tegeltje aangeboden.
Dory Jansen en Martina Langenheim werden gehuldigd in verband met hun veertigjarig lidmaatschap van de vereniging. Zij kregen een tegeltje en een bloemetje aangeboden. Dory Jansen is al ruim twintig jaar voorzitter van deze damesvereniging en verzorgt samen met de andere bestuursleden diverse werkzaamheden voor de KVV. "Als kleine meid ging ik vroeger al met mijn moeder mee naar de vrouwenvereniging en ben nooit meer weggegaan", vertelt Dory. Martina Langenheim is op vijftienjarige leeftijd lid geworden van de vereniging en hoopt nog jaren lang lid te blijven van de damesclub.

Het aantal leden van de KVV is 45. Het bestuur is trots op haar leden want ze zijn altijd aanwezig op de maandelijkse activiteitenavonden. Het seizoen loopt van september tot en met mei en de activiteiten vinden elke laatste maandag van de maand plaats in het Bosmanhuus in Lengel. De aanvang is 19.45 uur. Iedere maand hebben ze een ander onderwerp of thema aangepast aan de tijd van het jaar of de actualiteit. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden in september en januari bij het bestuur.