Van links af Jordy Lammers, Christiaan ter Haar en Jan Oonk. Foto: Karin Stronks
Van links af Jordy Lammers, Christiaan ter Haar en Jan Oonk. Foto: Karin Stronks

Mediapartnerschap Achterhoek Nieuws met Sjoksfestival verlengd

AALTEN – Door het ondertekenen van de overeenkomst is het mediapartnerschap van Achterhoek Nieuws met stichting Sjoks Evenementen, organisator van het Sjoksfestival, verlengd. Beide partijen spraken over een 'prima samenwerking'.

Jan Oonk, verkoopleider van Achterhoek Nieuws, en Christiaan ter Haar van de stichting Sjoks Evenementen namen de inhoudelijke zaken door en schudden elkaar vrij snel de hand. "We hebben vorig jaar een prima contract opgesteld, het is een kwestie van prolongeren. Alle nieuwtjes worden op de Facebookpagina van Aaltens Nieuws, de nieuwssite van Aaltens Nieuws en in de papieren Aaltens Nieuws gepubliceerd", vertelt Jan Oonk.

Christaan ter Haar en Jordy Lammers, bestuursleden van de stichting Sjoksevenementen, uitten zich positief over het verlengen van de overeenkomst. Christiaan geeft aan: "Achterhoek Nieuws biedt het complete plaatje, van alle mediamogelijkheden maken we gebruik. Achterhoek Nieuws zal als mediapartner op het Sjoksfestival prominent in beeld komen."

Het programma van de 27ste editie ziet er veelbelovend uit, gewaagd, geschikt voor een breed publiek. Lokale DJ's Zero Tolerance, DJ Wimpie, Ardex en Snyker verzorgen een show, daarnaast staan Bende van Ellende, Edison winnaar Tino Martin, Q5 New Style, Mannen van Oranje, Party Squad en Feestnation op de planken. Tickets zijn te koop via Eventgoose, avondkaarten zijn ook bij Sportshop Navis te verkrijgen.

De Sjoksdiner-arrangementen zijn dit jaar ook weer te reserveren, bij Oerkroeg Schiller, Herbergh d'Olde Marckt en restaurant Stegers kan een drie-gangen-menu worden genuttigd waarna men het Sjoksfestival in het centrum van Aalten kan bezoeken. Het arrangement van Herbergh d'Olde Marckt is inmiddels uitverkocht, kaarten voor Stegers en Schiller zijn nog te koop. De diner-arrangementen kunnen alleen via Eventgoose worden besteld.


www.sjoks.nl