Boekenmarkt bij de Koppelkerk. Foto: PR
Boekenmarkt bij de Koppelkerk. Foto: PR Foto:

Derde zondag boekenmarkt met thema 'oorlog'

BREDEVOORT - Zondag 22 april vindt de eerste derde zondag boekenmarkt van het jaar plaats op het buitenterrein van de Koppelkerk in Bredevoort. De traditionele derde zaterdag boekenmarkt heeft plaatsgemaakt voor een maandelijkse derde zondag boekenmarkt, van 11.00 tot 17.00 uur.

Iedere derde zondag boekenmarkt staat een ander thema centraal. Naast het reguliere aanbod zoomen de deelnemende boekhandelaren iedere maand in op het specifieke thema van de maand. In aanloop naar 4 en 5 mei, staat de boekenmarkt op 22 april in het teken van het thema 'oorlog'.

Binnenin de Koppelkerk kan men terecht voor twee exposities. In de kerkzaal vindt een overzichtsexpositie plaats van Anton Heyboer, met een rondleiding om 14.00 en 15.00 uur. In de bovenzaal is een expositie te zien van vijf Winterswijkse schilders. De vijf schilders zijn tussen 13.00 en 17.00 uur aanwezig om met de bezoekers in gesprek te gaan. Voor de expositie van Anton Heyboer betaalt men € 5,- entree (inclusief kop koffie of thee); de expositie in de bovenzaal en de boekenmarkt zijn gratis te bezoeken.

De boekenmarkt is bij de Koppelkerk, Koppelstraat 35 in Bredevoort, op zondag 22 april van 11.00 tot 17.00 uur. Parkeren: Winterswijksestraat, Bredevoort.