Turnsters Prinses Margriet naar finale

BREDEVOORT - Zaterdag 7 april was de derde en tevens laatste plaatsingswedstrijd voor de turnsters van Prinses Margriet. De dag leverde verschillende finaleplekken op.

In de eerste wedstrijd waren de pupillen Quinty, Diede en Sofie aan de beurt. Quinty eindigde als tweede bij pupillen 1 D3. Ook Diede haalde een tweede plaats. Sofie eindigde net buiten de prijzen, ze werd vierde bij pupillen 2. Alle drie zijn ze door naar de finale.
In de tweede wedstrijd waren instappers Danique en Marin aan de beurt. Linn zou eigenlijk ook mee doen, maar ze was in Hellendoorn met Joyce voor de acrowedstrijden. Danique haalde met een mooie score een gedeelde tweede plaats. Marin is als dertiende geƫindigd. Linn en Danique zijn door naar de finale.
In de derde wedstrijd was het de beurt aan bij de jeugd Lisa, Lyan en Sarah. Maar ook aan junior Ymke. Ymke en Lyan eindigden allebei als eerste. Lisa wist een derde plaats te behalen en Sarah eindigde net buiten het podium op de vierde plaats. Allen gingen door naar de finale.

De finale zal plaatsvinden op 2 juni.


www.prinsesmargrietbredevoort.nl