De Wildbeheereenheid Aalten huldigde op de jubileumdag ook diverse leden voor hun langdurig lidmaatschap. Foto: Wilbert Beernink
De Wildbeheereenheid Aalten huldigde op de jubileumdag ook diverse leden voor hun langdurig lidmaatschap. Foto: Wilbert Beernink Foto:

WBE Aalten viert gouden
jubileum

AALTEN - De Wildbeheereenheid afdeling Aalten vierde op zaterdag 26 mei het vijftigjarig jubileum. Alle leden waren deze zaterdag uitgenodigd voor een gezellig treffen bij de Ringkamp op De Haart. Van 15.00 tot 17.00 was er voor genodigden tevens een receptie. De jubileumcommissie kijkt terug op een geslaagde, warme dag.

Laurens Hoedenmaker, voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging en burgemeester Stapelkamp spraken de jubilerende vereniging toe. Zij roemden de samenwerking tussen de vereniging, boeren, burgers en buitenlui. Overleg en samenwerking is de basis voor een goed beheer en behoud van flora en fauna. Op zaterdagmiddag werden 23 jubilarissen gehuldigd. Zestien leden zijn al veertig jaar lid en zeven leden zijn lid vanaf de oprichting. Felicitaties, bloemen en een cadeau waren er voor alle jubilerende leden. Na de receptie was er koningsschieten. Gert Bruggink schoot de vogel naar beneden en mag zich de koning van de WBE afdeling Aalten noemen. Na het schieten kon iedereen genieten van een wildbuffet. WBE Aalten kijkt terug op een geslaagde dag.