De kleine bözzels mogen ook weer een rondje rijden op ezeltje Donna. Foto: PR
De kleine bözzels mogen ook weer een rondje rijden op ezeltje Donna. Foto: PR

Kleine Bözzels in actie bij De Ahof

AALTEN - Na het succes van vorig jaar zijn er ook dit jaar weer leuke 'kleine bözzel'-activiteiten bij kinderboerderij De Ahof. Deze activiteiten zijn bestemd voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar.

De enthousiaste vrijwilligers hebben leuke activiteiten bedacht voor de vrijdagen van 14.15 uur tot 15.30 uur.
Op 13 juli is er een modderdag. Tijdens deze dag staan de sproeiers aan bij de kinderboerderij en is er een heus modderbadje en een buikschuifbaantje. De 'kleine bözzels' kunnen zich deze dag even voelen als een echt varkentje. Naast het geklieder met water en modder kunnen de kinderen ook nog een varkentje knutselen. Het verzoek is om zwemkleding en handdoek mee te nemen.
Op 10 augustus kunnen de aangemelde kinderen ezel rijden op de ezel Donna van de kinderboerderij. Donna is al helemaal ingereden, dus de kinderen kunnen onder begeleiding een leuk rondje maken rondom De Ahof. Op 24 augustus staan de kleine bözzel-activiteiten in het teken van de bloempjes en de planten. De kinderen krijgen op een laagdrempelige manier geurles in de kruidentuin van De Ahof en mogen een echt bloemstuk maken van alle mooie bloemen die rondom de Ahof groeien.

In september komt de kleine bözzel activiteiten te vervallen in verband met het Volksfeest. Maar daarna is elke tweede vrijdag van de maand weer van alles te beleven voor de kinderen.

De kosten zijn 1 euro per persoon per activiteit. Aanmelden voor deze activiteiten is noodzakelijk en kan via dekleinebozzels@gmail.com.