De spelers van de AZSV Voetbalschool hebben prima gespeeld op het Obbinktoernooi in Eibergen. Foto: PR
De spelers van de AZSV Voetbalschool hebben prima gespeeld op het Obbinktoernooi in Eibergen. Foto: PR

Obbinktoernooi voor spelertjes Voetbalschool

AALTEN - Een groot gedeelte van de AZSV voetbalschool moest op zaterdag 30 juni nog aan de bak op het Obbinktoernooi , dat ditmaal door het 100 jaar jonge Sportclub Eibergen werd georganiseerd.

Dit vier-tegen-vier Obbinktoernooi is een rondreizend toernooi dat afwisselend wordt georganiseerd door FC Winterswijk, sv Grol, FC Eibergen, Longa'30 en AZSV. Om dat het toernooi laat in het seizoen gespeeld werd, lukte het de AZSV Voetbalschool niet om met de complete groep naar Eibergen af te reizen.

De verwachtingen waren niet groot en toen ook Willem een paar dagen eerder zijn arm brak was het noodzaak dat één team met drie spelers moest aantreden. Ondanks deze 'manco's' hebben de 'Rooien' geweldig goed gevoetbald.
Van de vier poules pakten twee AZSV-teams, waaronder het drietal, de eerste plaats. Wat hebben de ouders en begeleiders van AZSV genoten van hun kroost in dit toernooi. Geen reserves hebben en vol aan de bak in de hitte, AZSV mag zich gelukkig prijzen met deze jongste talentvolle lichting spelertjes.