Bezorgklachten

AALTEN - Heeft u klachten over de bezorging van Aaltens Nieuws? Neem dan contact op met Direct Verspreidingen. Dit bedrijf verzorgt en coördineert de bezorging van Aaltens Nieuws. Klachten kunnen telefonisch, per mail en via de website worden doorgegeven.


(055) 534 17 98
directverspreidingen@achterhoeknieuws.nl
www.aaltensnieuws.nl


Braderie op camping Goorzicht

AALTEN - Op zondag 12 augustus van 11.00 tot 17.00 uur is er een braderie op camping Goorzicht, Boterdijk 3 te Aalten. Naast kramen met allerhande koopwaar is er vertier voor de kinderen.


Fietstochten SOBA

AALTEN - In het kader van meer bewegen voor ouderen houden de gezamenlijke ouderenbonden (SOBA) in Aalten, Bredevoort en de buurtschappen ook dit jaar de wekelijkse fietstochten.

Een werkgroep van de samenwerkende ouderenbonden heeft in de omgeving van Aalten, een zestal fietstochten uitgezet voor 50-plussers. De tochten hebben een lengte van ongeveer 25 km. Deze kunnen in eigen tempo worden afgelegd. Iedereen boven de 50 jaar kan meedoen en de deelnemers hoeven geen lid van een ouderenbond te zijn.
In iedere tocht is een rustpunt ingebouwd voor een gratis drankje en een appel. Aan het eind van de tocht wordt er koffie of thee met een snee krentenbrood aangeboden, welke door de plaatselijke bakkers van Aalten, Bredevoort en IJzerlo beschikbaar worden gesteld. De fietstochten worden gehouden op de woensdagmiddagen 15, 22 en 29 augustus en 5, 12 en 19 september. De kosten bedragen drie euro per per persoon per fietstocht. Kaartverkoop en vertrek tussen 13.30 en 14.00 uur vanaf de RK Kerk, Dijkstraat 11 te Aalten.