Pien en Brechtje Prinsen hopen dat er veel loten worden verkocht. Foto: PR
Pien en Brechtje Prinsen hopen dat er veel loten worden verkocht. Foto: PR Foto:

Athos gaat voor nieuwe turnvloer

AALTEN - Athos gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad met loten van de Grote Clubactie. Een lot kost drie euro, waarvan maar liefst tachtig procent direct naar de club gaat. De sponsorcommissie van Athos meldt: "Dit jaar hopen wij met de opbrengst een bijdrage te kunnen leveren aan het realiseren van een nieuwe turnvloer. Deze vloer is hoognodig aan vervanging toe. Wij kunnen de steun voor onze omgeving dus goed gebruiken!" Athos doet al voor de derde keer mee. Vorig jaar werd er 2500 euro opgehaald. Met dit geldbedrag werd destijds een nieuwe turnbalk gerealiseerd. Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van 100.000 euro. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.


Supportersvereniging AZSV zoekt nieuwe leden

AALTEN - Om ook de komende jaren de voetbalvereniging AZSV moreel en financieel te kunnen ondersteunen en daarbij continu te kunnen streven naar verbetering van de sfeer, is de supportersvereniging op zoek naar nieuwe leden. Het lidmaatschap van de supportersvereniging kost 12,50 euro per jaar.

Zo organiseert de supportersvereniging de altijd gezellige nieuwjaarsreceptie, en houdt samen met de kantinecommissie elk jaar de vrijwilligersdag en het slotfeest. Elk jaar is er, tegen gereduceerd tarief, een
een busreis naar een aansprekende Eredivisie- of Keuken Kampioenwedstrijd. Elk jaar is er een kinderbingo. En verder ondersteunt men AZSV met financiële bijdragen. Onlangs zijn door deze bijdragen de tribunestoeltjes opnieuw overgespoten, is een terras gelegd bij het verkooppunt bij de tribune en is de geluidinstallatie vernieuwd. In de afgelopen jaren heeft de supportersvereniging bijdragen geleverd in onder meer de aankoop van de tribunestoeltjes, de rioolafvoer van de tribune, de aanschaf van een rolsteiger, het verhoogd terras, de banieren bij de ingang, het informatiebord bij de ingang, de realisatie van de Olde Schole (materialenopslag en werkplaats), de kleedkamerverbouwing en het nieuwe scorebord. De jubileumcommissie van AZSV heeft een mooi bedrag ontvangen om haar festiviteiten van het afgelopen seizoen (AZSV 70 jaar) te kunnen bekostigen. De voetbalvereniging AZSV ontvangt jaarlijks een vast bedrag van de supportersvereniging.

Om deze activiteiten te kunnen betalen, verkoopt de supportersvereniging loten bij de ingang bij elke thuiswedstrijd van Heren 1. Verder worden koffie, thee, koeken en frisdrank (en 's winters rookworsten) verkocht bij elke thuiswedstrijd van Heren 1. Natuurlijk draagt ook de jaarlijkse contributie bij. Verder houdt men acties, zoals de onlangs gehouden kraslotactie en voetbalplaatjesactie.
Wie lid wil worden van de supportersvereniging, kan op zaterdagmiddag één der bestuursleden aanspreken. Dan krijgt men een machtigingsformulier. Na invulling en ondertekening moet het formulier retour naar het bestuurslid en dan behoort de inzender ervan tot het prachtige korps der leden van de supportersvereniging.