Kledingbank zoekt vrijwilligers

WINTERSWIJK - Kledingbank Winterswijk en omstreken is op korte termijn op zoek naar een aantal nieuwe vrijwilligers. Zo'n vrijwilligers is praktisch ingesteld en doet iets om anderen te helpen. Wie daarvan houdt, is als vrijwilliger bij de Kledingbank aan het goede adres. Een vrijwilliger werkt één vast dagdeel in de week in een klein team. De vrijwilliger helpt de klanten in de winkel en verzorgt het sorteren van de binnengebrachte kleding.

Daarnaast zoekt de Kledingbank een dagcoördinator voor de vrijdag van circa 9.00 tot 16.30 uur. De dagcoördinator heeft als meewerkend voorman/-vrouw de taak om de vrijwilligers van die dag aan te sturen en te begeleiden. Samen zorgt men ervoor dat klanten die op afspraak komen hun kleding uit kunnen zoeken en dat de binnengebrachte kleding wordt gesorteerd.

Wie meer wil weten of zich wil aanmelden, kan contact opnemen met Gerdy Schonewille, tel. 06-23818052 of mail naar info@kledingbankwinterswijk.nl. Op zaterdag 22 september om 10.00 uur wordt vervolgens een kennismakings- en informatieochtend voor belangstellenden gehouden.