Varen met de Iesselganger. Foto: Henk van Raaij
Varen met de Iesselganger. Foto: Henk van Raaij Foto:

Introductie seizoenskaart Vrienden van De Iesselganger

ULFT - De afgelopen vijf jaar heeft de stichting IJsselvaart vele duizenden gasten mogen verwelkomen aan boord van fluisterboot De Iesselganger en samen met de gids en schipper enkele ontspannen uren mogen aanbieden tijdens de vaarten op de Oude IJssel.

De stichting is blij met de vele positieve reacties, die ze mocht ontvangen na afloop van de vaarten over de beleving aan boord. Deze terugkoppeling kwam zowel mondeling als naar aanleiding van de enquĂȘte, die vele gasten de afgelopen jaren hebben ingevuld na afloop van de vaart.
Velen dragen De Iesselganger een warm hart toe; Met het oog hierop is besloten om met ingang van het vaarseizoen 2018 deze loyaliteit te waarderen met de introductie van een seizoenkaart Vrienden van de Iesselganger. De kosten hiervan bedragen eenmalig 25 euro voor een heel vaarseizoen. Met deze seizoenkaart kan het hele vaarseizoen iedere reguliere rondvaart vanaf Ulft of Doetinchem, gratis meevaren met de Iesselganger, mits er nog niet gereserveerde plaatsen beschikbaar zijn.
Wie zich nu inschrijft kan het hele aankomend vaarseizoen-vanaf begin mei tot eind oktober- onbeperkt gebruik maken van deze extra service van de Iesselganger.
Voor boekingen kan men terecht op www.ijsselvaart.nl.

Stuur na de ontvangst van de e-mailbevestiging een digitale pasfoto naar: seizoenskaart@ijsselvaart.nl. Na ontvangst van de foto krijgt men de seizoenskaart toegestuurd.
De kaart is strikt persoonlijk en alleen geldig voor degene wiens naam en foto erop vermeld staat.