Promotiefoto van het springkussen
Promotiefoto van het springkussen JB Airdesign

Springkussen CDA Aalten - Dinxperlo

DINXPERLO - Het CDA wil een partij zijn met hart voor jeugd, clubs en verenigingen. De fractie in de gemeenteraad werkt daar ‘dagelijks’ aan om dit continu te vertalen in beleidskeuzes en (het ondersteunen van) initiatieven.

Het afdelingsbestuur van het CDA Aalten-Dinxperlo wil dit graag onderstrepen en kracht bij te zetten. In de zoektocht naar manieren om dit te doen, viel het oog op een springkussen. Dit springkussen (5x4 meter) is aangeschaft en kan kosteloos worden geleend door clubs en verenigingen. Staat er dus binnenkort een feest van de buurtvereniging, een open dag bij de sportvereniging, een bazaar bij de winkeliersvereniging, et cetera op het programma, neem dan contact op met de CDA-afdeling. De aanwezige kinderen zullen zich zeker vermaken op het springkussen.
Naast clubs en verenigingen kunnen ook CDA-leden het springkussen gratis gebruiken. Ideaal voor een feestje thuis of een familiedag. Ook voor de CDA-leden geldt dat één telefoontje of mailtje volstaat.
De verdere praktische zaken (tips voor vervoer, gebruik en retourneren) worden besproken bij het maken van de reservering (via cda.aalten.dinxperlo@gmail.com).

Promotiefoto van het springkussen