Jeugdteam Ropes & Running wint BAX Estafetteloop. Foto: Janne Luimes
Jeugdteam Ropes & Running wint BAX Estafetteloop. Foto: Janne Luimes Janne Luimes

Jeugdteam Ropes & Running wint estafetteloop

DOETINCHEM - De BAX estafetteloop die jaarlijks georganiseerd wordt door Argo Atletiek in Doetinchem, bestaande uit teams van vijf deelnemers is een estafetteloop waar lopers van survivalsportvereniging Ropes & Running al jaren aan mee doen. Normaliter is dit een wedstrijd van 5 kilometer estafette voor senioren, maar ook dit jaar is er weer een kidsestafette en een familie-estafette die 5x1 km lopen.

Het jeugdteam bestaande uit Emma Nijenhuis, Benthe Salemink, Maurits Verholt, Daan van Osch en Timo Westervelt prolongeerde hun titel door opnieuw de winst te pakken in een mooie totaal tijd van 20 min en 24 seconden. Siallant detail, Emma werd een dag later tweede bij de survivalrun in Havelte in de categorie 12 - 14 jaar.


DZSV 4 op platte wagen

DINXPERLO - DZSV 4 behaalde dinsdag 8 mei na een bloedstollend duel met een 0-3 ruststand het benodigde punt om kampioen te worden, 3-3 tegen rechtstreekse concurrent DZC'68. Zaterdagmiddag werd nog tegen AZSV gespeeld en dik gewonnen met 0-4. De platte kar was inmiddels in Aalten gearriveerd en met gepaste snelheid ging het team via het centrum naar de kantine van DZSV. Onnodig te vermelden dat het er lang onrustig bleef...

Jeugdteam Ropes & Running wint BAX Estafetteloop
DZSV 4 in de kampioenswagen. Foto: Frank Vinkenvleugel