Strike en Opschaakl’n knallen samen van ‘t podium tijdens Beugelrock 2018 bij De Rotonde in Vorden. Foto: PR
Strike en Opschaakl’n knallen samen van ‘t podium tijdens Beugelrock 2018 bij De Rotonde in Vorden. Foto: PR Foto:

Muziekprogramma De Rotonde tijdens Zomerfeesten Vorden

Muziekprogramma De Rotonde tijdens Zomerfeesten Vorden


VORDEN - Donderdag 19 juli zal dj Rob Toonen in samenwerking Met Mike van Doorn de muzikale aftrap van de Zomerfeesten Vorden verzorgen Grand bistro de Rotonde. Verder wordt deze avond een reischeque van GoGotours ter waarde van 250 euro verloot. Op vrijdagavond vanaf 21.00 uur vindt de tweede editie van Beugelrock plaats. Een feestavond met muziek van Opschaakl'n!, Strike én een lokale DJ, beugelflessen bier, een stuk vlees aan het spit en voor de liefhebbers een sigarenlounge. Zaterdag 21 juli verzorgen Barry Paf en Menno de Boer van Radio 538 de muziek, waarbij het publiek bepaald welke nummers/stijl wordt gedraaid.

Strike trapt de avond af. Een band met heerlijke rock 'n roll inslag, afgemaakt met een rockabilly sausje. Strike bestaat uit de bandleden: Robert Wagenvoort, René Groot Wassink, Renske Zenhorst en Bert Radstake. De tweede band die zijn opwachting maakt is Opschaakl'n, een band ontstaan in 2016 en die hard aan de weg timmert. Nummers van Normaal, de Bökkers en Jovink worden afgewisseld met fris eigen werk. Waaronder de single Köttel Dwars, waarmee ze al een aantal radiozenders hebben gehaald. De band bestaat uit de heren Ruben Smits, Edgar Ooijman, Mark Willems, Rob Wiersma en Winand Jansen. De avond wordt afgesloten door een lokale DJ, die de aanwezigen nog zal vermaken tot in de nacht, zelfs met mogelijkheid om eigen muziekkeuzes te maken in de Silent Disco hoek.

Na twee jaar Gerard Ekdom en Michiel Veenstra zullen nu op zaterdag Barry Paf en Menno de Boer de muziek voor hun rekening nemen met 'radioraven'. Een interactief concept waarbij het publiek meebeslist over de muziek en iedere 15 minuten een andere stijl wordt gedraaid afhankelijk van de keuze van het publiek. Wordt het 90's classics of een kwartiertje hakken? Boven geven de dj's hun eigen twist eraan.