Natuurlijk zijn er ook bbq-demonstraties op de mannendag bij Obelink. Foto: PR
Natuurlijk zijn er ook bbq-demonstraties op de mannendag bij Obelink. Foto: PR Foto:

Obelink houdt mannendag op zondag 15 april

WINTERSWIJK - Het is nog lang geen Vaderdag, maar Obelink gaat de mannen alvast in het zonnetje zetten. En dat geldt niet alleen voor vaders, maar voor alle mannen, groot en klein. Het is namelijk mannendag bij Obelink op de derde zondag in april, dit jaar dus op zondag 15 april.

Voetbal voor grote en kleine mannen
Waar denk je aan als het om één van de grootste hobby's van mannen gaat? Aan voetbal? Obelink ook. Daarom kunnen mannen op de mannendag hun voetbaltalent onder bewijs stellen bij het goalschieten in de winkel. Natuurlijk niet zonder de kans op leuke prijzen. Wie het liever iets rustiger aan doet, kan op de tuinmeubelenafdeling de barbecue-demonstraties van Cadac bijwonen. Daar toont een BBQ-chef zijn medemannen de nieuwste geheimen uit de BBQ-wereld. Een uitgelezen kans voor elke man, zich alvast op de volgende BBQ-party voor te bereiden, om daar dan zijn kunsten te tonen.

Hamburger XL
Een open zondag bij Obelink is niet compleet zonder lekker eten. En zeker deze mannendag niet. Daarom serveert het restaurant een XL-mannenburger. Natuurlijk zijn er ook andere gerechtjes verkrijgbaar, net als koffie of thee met gebak. Kinderen kunnen in het spelparadijs bij het restaurant naar hartenlust spelen en klauteren. Natuurlijk kunnen de kleintjes (meisjes mogen ook) zich ook deze dag weer laten schminken.

Humax-demonstratie
Voor mannen die (nog) geen IP-box van Humax hebben, is er zondag 15 april de perfecte gelegenheid meer over dit kleine kastje te weten te komen. Met de Humax TV+ H3 IP-box maak je van je tv thuis of op de camping heel makkelijk een Smart-tv, en dat volledig draadloos. Een medewerker van Humax demonstreert dit apparaat, vertelt over de voordelen daarvan en beantwoordt alle vragen.

Kortingen
Op de mannendag bij Obelink krijgen mannen tien procent extra korting op alle zakmessen op de outdoor afdeling en op alle stoere lederen hoeden van Barmah. Als dat nog niet reden genoeg is, om op 15 april naar Obelink in Winterswijk te komen, dan misschien het feit, dat Obelink op maar liefst 65.000 vierkante meter winkeloppervlakte alles heeft, wat het (mannelijke) outdoor-hart begeert. En natuurlijk zijn op deze mannendag ook alle vrouwen welkom, want Obelink is er voor iedereen, ook op zondag 15 april tussen 10.00 en 17.00 uur.