Fysio Eibergen Boemerang wint in Barneveld

EIBERGEN - Afgelopen zaterdag speelde Fysio Eibergen haar laatste uitwedstrijd van deze competitie tegen KapMakelaardij/SSS in Barneveld. Het werd een spannende volleybalwedstrijd waarbij de ploegen elkaar voortdurend in evenwicht hielden. De meeste punten gingen mee naar Eibergen.

Fysio begon goed aan het karwei en hield de tegenstander voortdurend in de greep. De set werd met 25-22 gewonnen. In de tweede set keek de ploeg uit Eibergen lange tijd tegen een behoorlijke achterstand aan. Op een bepaald moment was het verschil maar liefst 8 punten. Maar in tegenstelling tot wedstrijden in het verleden, raakt de ploeg niet meer van slag: punt voor punt werd op de achterstand verkleind en zo werd de set met 28-26 gewonnen. SSS was in de derde set niet van plan om weer een voorsprong uit handen te geven en ondanks sterk verzet van Fysio Eibergen, lukte het de bezoekers niet een zelfde kunststuk als in de tweede set uit te halen. SSS sleepte de winst binnen met 26-24. De laatste set was een herhaling van de voorgaande afleveringen, beide ploegen gingen gelijk op maar nu was Fysio Eibergen weer het sterkst en werd de winst met 25-22 binnengehaald. Opnieuw winst dus en met 4 punten werd de terugreis naar Eibergen aanvaard.

Volgende week wordt de laatste wedstrijd in de Pickerhal in Eibergen gespeeld, tegen Ecare-Apollo uit Borne, de huidige nummer 5 van de ranglijst. De wedstrijd zal ook in het teken staan van het afscheid van trainer Tim ten Pas en van enkele speelsters.