Popgunnn, de afsluiter van Reurpop 2018. Foto: PR Reurpop
Popgunnn, de afsluiter van Reurpop 2018. Foto: PR Reurpop

Popgunnn: knallende afsluiter van Reurpop 2018

RUURLO - Traditiegetrouw staan op de Reurpop-zondag weer topbands in de Balzaal. Dit jaar sluit, na Abba Fever, Popgunnn de laatste festivaldag af, met ijzersterke mash-ups en medleys.

Voeg daar een flinke dosis CO2-kanonnen, confetti-shots en heel veel energie aan toe. De zeskoppige band Popgunnn heeft het allemaal. Een avond vol dance-, rock- en hiphophits zorgt voor een waar oorgasme.

Van headbangers van Metallica tot meezingers van Avicii en van bouncers van Jay Z en The Prodigy tot de 90s Classics van 2Unlimited en Peter Andre. Het is onmogelijk om stil te blijven staan.


Open dag Jeugd TV Neede

NEEDE - Tennisvereniging Neede biedt zaterdag 19 mei de mogelijkheid om jeugd kennis te maken met de racketsport. Zowel tennis- als padel kan worden beoefend onder leiding van opgeleide trainers. Van 10.00 tot 12.00 uur is iedereen welkom op het park.

Materialen zijn aanwezig, net als een kleine versnapering en wat te drinken. Ook voor de ouders staat er een kop koffie/thee klaar.
Wie ook gezellig een balletje wil slaan, kan de sportkleren aantrekken en neem z'n vrienden en vriendinnen mee nemen naar het Needse tennispark.
Ook het rolstoeltennis kan men beoefenen bij TV Neede. Dus ook mensen die wat moeilijker ter been zijn, maar wel zin hebben om te tennissen zijn welkom


Succesvolle week voor de Molenruiters

NEEDE - Donderdag 10 mei heeft Renske Luttikholt een eerste prijs gewonnen in de Z1 dressuur in Neede. Met haar tweede proef heeft ze tevens een eerste prijs gewonnen. Dit deed ze met haar paard Zoralis. Sanne Suijthof heeft een derde prijs gewonnen in het L springen categorie D. Dit deed ze met haar pony U2.

Vrijdag 11 mei heeft Geert Rexwinkel een vierde prijs gewonnen in de klasse L met de 40+ wedstrijd in Neede. Dit deed hij met zijn paard Connie.

In Winterswijk heeft Anouk Geverink vrijdag 11 mei een eerste prijs gewonnen in de B dressuur categorie D/E. Met haar tweede proef heeft ze tevens een 1e prijs gewonnen. Dit deed ze met haar pony Bloklands Hoeve's Joy.

Zaterdag 12 mei Winterswijk heeft Sanne Suijthof een eerste prijs gewonnen in de klasse B springen categorie D in Winterswijk.

Bjarne Grootherder heeft zaterdag meegedaan in winterswijk met Pandour en is in de klasse L springen met de tweede prijs naar huis gegaan. Alle ruiters komen uit voor de Molenruiters uit Rekken.