Moederdagactie bij Wereldwinkel

WINTERSWIJK - Wereldwinkel Winterswijk houdt een speciale actie voor Moederdag. Deelnemers kunnen een kaartje, brief of mail opsturen waarom zij vinden dat hun moeder of schoonmoeder een cadeaubon van de Wereldwinkel verdient. De PR-commissie zal uit de inzendingen de leukste of origineelste brief of kaart kiezen.

Opsturen voor 10 mei 2018 naar de Wereldwinkel Winterswijk, Ratumsestraat 8, 7101 MV Winterswijk of e-mail: info@wereldwinkelwinterswijk.nl


Ledenmiddag PCOB/KBO

WINTERSWIJK - De PCOB/KBO houdt woensdagmiddag 18 april haar ledenmiddag.

Als spreker is Jos Sprakel van het SKB Winterswijk uitgenodigd. Hij zal ons het een en ander vertellen over de ondersteuning die vanuit het ziekenhuis in Winterswijk wordt gegeven aan de gezondheidzorg in Gambia. Op vrijwillige basis gaan artsen daar naar toe voor het uitvoeren van operaties en het geven van scholing. Ook probeert men te ondersteunen door het verschepen van materialen daarnaar toe. Het belooft een interresante middag te worden dat zal plaatsvinden in de zaal van Woonzorgcentrum De Pelkwijk, Laan van Hilbelink 95. We beginnen om 14.30 uur, De zaal is open vanaf 14.00 uur. De entree is € 3,= per persoon inclusief koffie of thee. Voor eventuele hulp bij vervoer kunt u bellen met Gerrit Sloetjes: (0543) 56 53 14.