Het dagboekje van Renée Teunis. Foto: PR
Het dagboekje van Renée Teunis. Foto: PR Foto:

Een eigen kunstdagboekje

WINTERSWIJK/CORLE/KOTTEN - Al jaren noteert Renée Teunis, die al lange tijd zelf met kunst bezig is, haar ideeën en aantekeningen in blanco boekjes. Soms ontstaat er bij een 'gedachtsel' ook een illustratie. Dit soort kunstdagboeken werden en worden relatief vaak bijgehouden door kunstenaars en andere creatievelingen. Zij vinden het blijkbaar fijn om gedachten en ingevingen vast te leggen en later terug te kunnen kijken. Het kan op vele manieren, alles is goed want het is iemands persoonlijke boek. Maar het is misschien weleens prettig om samen nieuwe technieken te leren en toe te passen. Om ideeën en inspiratie op te doen. Dat kan op een middag bij Ankommn of in het atelier van Renée in Kotten.

Renée kan zorgen voor een beginnerspakketje met wat verf, potloden en een schriftje. Wie zelf al spullen heeft, kan die meenemen. Er zijn ook andere materialen aanwezig waar men gebruik van mag maken.

De dagen bij Ankomm´n zijn de zaterdagen 19 mei, 23 juni, 21 juli, al die dagen van 14.00 tot 16.00 uur. De dagen in het Atelier in Kotten zijn: zaterdag 2 juni, 14 juni. Ankomm´n vind je aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk - Corle.
Het atelier van Renée Teunis is aan de Esinkweg 1 in Kotten.

Voor meer informatie en voor aanmelding: Renée Teunis, telefoon 06-14916625, e-mail reneeteunis@gmail.com.