Jubileumexcursie KNNV naar Munster

WINTERSWIJK - Zaterdag 22 september gaat de KNNV-afdeling op excursie naar Munster.

Om het honderdjarig bestaan van de vereniging te vieren gaat men naar de prachtige botanische tuin in Munster. Prachtig zijn hier diverse biotopen nagemaakt in een heel mooi park achter een slot dat in gebruik is door de universiteit.
Verder is er de mogelijkheid om bezienswaardigheden in de stad Munster te bezoeken. Zoals de Dom, de Domkamer, de vredeszaal, een prachtig museum met oude en moderne kunst, en shoppen in de prachtige oude stad waar hele mooie winkels zijn.
De excursie zal een vrij karakter hebben zodat ieder kan doen wat hem/haar het meest aanspreekt.
Het vertrek is om 9 uur vanaf theater De Storm in Winterswijk en vertrek uit Munster om 16.00 uur. Zo is men uiterlijk 18.00 uur terug bij De Storm.
Voor leden van de KNNV worden de buskosten door de KNNV betaald. Gezinsleden, partners en vrienden die geen lid zijn van de KNNV betalen 10 euro. Deze kosten moeten voor 20 augustus gestort zijn op de rekening van de KNNV (NL84RABO012.14.65.241).
Deelname is pas definitief na betaling van de kosten en/of schriftelijke aanmelding. Het maximale aantal deelnemers is 46 personen. Aan het bezoek van de botanische tuin en de Dom zijn geen kosten verbonden. De kosten voor andere bezienswaardige activiteiten en eten en drinken zijn voor eigen rekening. Men kan zich aanmelden bij Jopie Schreurs, bij voorkeur per e-mail aan jopie.s@hotmail.com of per post Pashegge 109, 7103 BN Winterswijk, tel. 0613351099


Amivedi

WINTERSWIJK - In Ratum wordt kater Jacob vermist, hij is een zwart/witte kater van 7 jaar oud, heeft een wit kinnetje, is wit op de borst en heeft voor witte voetjes en achter witte pootjes, hij is gecastreerd.

Kater Snowy is een witte Britse Korthaar van 4 jaar oud, hij is gechipt, gecastreerd en doof, hij wordt vermist in de Berberislaan.
Diesel is een driekleur poes, cypers/bruin gestreept met een witte neus/bek/borst en voetjes en rood boven de ogen, ze wordt vermist op de Dondergoorweg.
Voor informatie kan men contact opnemen met Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088 – 0063305 of mailen naar achterhoek@amivedi.com.


Harrekidee bij Ankomm'n

WINTERSWIJK - Harrekidee komt optreden bij Ankomm'n op zondag 12 augustus. Het optreden begint om 15.00 uur; de entree is vrij, maar een gift in de hoge hoed is welkom. Harrekidee, Rinnie Hartog, heeft een stem die prettig in het gehoor ligt. Hij zingt bekende liedjes en onsterfelijke melodieën die gemakkelijk meegezongen kunnen en mogen worden. Gastgalerij Ankomm'n is te vinden aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk – Corle. De Mentinkweg kan men het best inrijden vanaf Rondweg-West.