Filmavond Vorden

VORDEN - Donderdag 19 april is het weer filmavond in Vorden.

Bibliotheek Vorden en Het Kulturhus hebben er voor gekozen om GEEN reclame voor de films in de media te maken. Dit is kostenbesparend. Wel is het toegestaan om in de bibliotheek van Vorden aan te kondigen, welke film er vertoond gaat worden. Daar vindt u ook het complete overzicht voor dit najaar. De avond begint om 20.00 uur in Het Kulturhus.

Kaartjes voor de film zijn verkrijgbaar in bibliotheek Vorden, of op de avond zelf in Het Kulturhus. De kosten zijn 5 euro.


bibliotheekwestachterhoek.nl


Vergadering marktvereniging

VORDEN - De Vereniging tot bevordering van het marktwezen vergadert in Vorden op 24 april. Aanvang om 19.30 uur bij hotel Bakker.

Agenda: Opening, notulen secretaris, jaarverslag secretaris, jaarverslag penningmeester, jaarverslag kascommissie, vaststellen contributie, afscheid van commissielid de heer W. Zweverink, bestuursverkiezing (aftredend en niet herkiesbaar de heer H. Lichtenberg), kandidaat bestuurslid de heer G. Wentink, aftredend en herkiesbaar de heer W. Kornegoor, en mevrouw J. Jimmink-Memelink, rondvraag en sluiting.