Kleuradvies bij bibliotheek

VORDEN - Kennismaker Maria Haanappel, kleur en kledingadviseur 'Hackfortinkleur' geeft op maandag 10 september om 19.30 uur een interactieve workshop 'Kleur je dag' in de bibliotheek Vorden. Meedoen is gratis.

Deze interactieve workshop zal ruim anderhalf uur in beslag nemen. Kleur spreekt een krachtige taal zonder woorden. Wie draagt een groot deel van de kleding niet? Soms kan dit zomaar 40% zijn. Tijdens kleurenleer worden alle kleuren besproken en wat deze doen met iemand. Verder komen voorkeur voor bepaalde kleuren aan de orde en stoffen. Welke tint, diepte, nuance van de genoemde kleuren past bij iemands kleurentype. Welk kleurtype is gebaseerd op de eigen huid, haar en oogkleur komt aan de orde tijdens een demonstratie kleurenanalyse. Maria Haanappel helpt een ieder op weg de garderobe op orde te krijgen.

Wie ook KennisMaker wil worden en zijn of haar passie en specifieke kennis op een bepaald gebied wil delen met anderen, kan de uitdaging aangaan. Stuur een bericht via kennismakers@bibliotheekwestachterhoek.nl of vraag het een van de medewerkers. Zij nemen contact op om verder te praten.

Aanmelden voor de workshop 'Kleur je dag' kan via www.biebnieuws.nl of via Klantenservice 0314-333445.


Bridgeclub Vorden gaat weer van start

VORDEN - Bridgeclub Vorden start weer met bridgen, en wel op maandagavond 10 september en woensdagmiddag 12 september. Wie interesse heeft kan zich telefonisch of per mail aanmelden bij Ellen Stehmann. Bij voldoende deelname wordt er weer gestart met een bridgecursus voor beginners, ook hiervoor is aanmelden mogelijk. Op de website staat alle informatie van de bridgeclub.


Ellen Stehmann: 0575 - 551 495

es7521@gmail.com

www.bridgeclubvorden.nl