In de week van de foto-expositie loopt er een sponsoractie voor de inrichting van het nieuwe onderkomen van Oud Vorden aan het Jebbink 4a. Foto: PR
In de week van de foto-expositie loopt er een sponsoractie voor de inrichting van het nieuwe onderkomen van Oud Vorden aan het Jebbink 4a. Foto: PR Foto:

Expositie en sponsoractie Oud Vorden

VORDEN - De oudheidkundige vereniging Oud Vorden houdt vanaf maandag 27 augustus tot zaterdag 1 september een foto-expositie bij de Welkoop in Vorden.

Op grote panelen worden foto's getoond van Vorden tijdens de jaren 1930 tot en met de herinrichting van het dorp in 2013. Een geheel van foto's uit het Oud Vorden archief, aangevuld met een aantal foto's van verschillende Vordenaren. In de week van de foto-expositie loopt er een sponsoractie voor de inrichting van het nieuwe onderkomen van Oud Vorden aan het Jebbink 4a.

Als bijlage van Contact ontvangt men deze week een flyer. Deze flyer met kassabon van aankopen kan, in de expositieweek vanaf maandag 27 augustus 9.00 uur tot zaterdag 1 september 17.00 uur, in de daarvoor bestemde bus gedeponeerd worden. Welkoop Vorden geeft van het totale bedrag aan ingeleverde bonnen tien procent aan Oud Vorden als sponsorbedrag. Mocht u een nieuwe bladblazer, klompschoenen, bodywarmer of iets anders nodig hebben voor in het najaar, koop die dan in week 35!