Jan Wilm Tolkamp. Foto: PR
Jan Wilm Tolkamp. Foto: PR Foto:

Presentatie van de nieuwe cd van Jan Wilm Tolkamp

ZELHEM - Zondag 26 augustus staat bij Radio Ideaal de presentatie van de nieuwe cd van Jan Wilm Tolkamp centraal, bekend als gitarist van de band Normaal.

Jan Wilm heeft met deze cd zijn gevoelens neergelegd in tekst en muziek. Deze kreeg hij kreeg tijdens de theatertoer die hij samen met Arjan Erkel deed. Het bestrijkt de periode van 2002 tot 2004, toen Arjan gegijzeld was in Dagestan. Jan Wilm ondersteunde de verhalen op gitaar en mondharmonica en heeft van die verhalen nu de cd 'Memento Mori' (latijn voor 'bedenk dat je sterfelijk bent') opgenomen. In het programma worden drie nummers van de cd gedraaid.
Op deze laatste zondag van de maand wordt ook weer de prijsvraag gehouden met deze keer als prijs vier vrijkaarten voor het 'Platgespöld Festival' in Ulft op zondag 9 september.

Wekelijks wordt in het programma ruim aandacht besteed aan muziek uit de regio's en verhalen uit onze omgeving. Het programma wordt elke zondagmorgen tussen 11.00 en 12.00 uur uitgezonden via de frequenties van Radio Ideaal.