Een van de spelonderdelen was spijkerbroekhangen. Foto: PR
Een van de spelonderdelen was spijkerbroekhangen. Foto: PR Foto:

Volop spelonderdelen, vragenuurtje en aansluitend een barbecue

Wederom een zeer geslaagd Noaberfeest De Eendracht

VORDEN - Zaterdag 9 september vond op het plantsoen aan De Eendracht te Vorden de vierde editie van het Noaberfeest plaats dat zich in een goede belangstelling mocht verheugen. Ook de weersomstandigheden werkte mee.

Wederom kon men beschikken over de 32 vierkante meter partytent, welke beschikbaar werd gesteld door 'In de Dennen' en zag ook het feestterreintje er weer prachtig en gezellig uit. Na 16.00 uur gingen de festiviteiten van start. Vooraf werd nog even stilgestaan bij enkele Noabers die de afgelopen periode zijn overleden en werden enkele nieuwe Noabers van harte welkom geheten in de buurt.

Er was een leuk programma samengesteld door de organisatiecommissie, met onder andere spijkerbroekhangen, spijkers met koppen slaan, zaklopen, bierpullenschuiven. De jeugd kon zich uitleven op een springkussen. Tussen de spelonderdelen door vond het vragenuurtje plaats. De parate kennis van de Noabers werd behoorlijk op de proef gesteld. Vrij pittige vragen, maar vooral veel lachen en hilariteit. Na afloop konden de Noabers zich te goed doen aan diverse lekkernijen op de barbecue en hun dorst gaan lessen. Men bleef nog tot in de kleine uurtjes kletsen rondom de vuurkorven. Op zondagmorgen werden de festiviteiten om 10.00 uur voortgezet met een gezamenlijk ontbijt.

Het organisatiecomité kijkt terug op een geslaagd Noaberfeest 2018 en men kijkt nu al weer uit naar de editie 2019 waarop het eerste lustrum zal gaan plaatsvinden.