Op de deel van groepsaccommodatie De Eek geeft Nieuw Leven haar concert. Foto: PR
Op de deel van groepsaccommodatie De Eek geeft Nieuw Leven haar concert. Foto: PR

An American Concert at The Eek

STEENDEREN - Als het om de moderne muziek gaat is Amerika een van de meest invloedrijke en productieve landen ter wereld. Kijk naar Jazz, Country & Western, Blues, de Colonial Music en ga zo maar door. Een mooi onderwerp dus voor Muziekvereniging Nieuw Leven om met dit thema aan de slag te gaan en muziek hiervoor uit te zoeken en in te studeren.

Voor het uitvoeren ervan is gezocht naar een locatie die past bij de sfeer van het platteland, de Country. Met voldoende ruimte voor orkest, malletband en publiek. De prachtige grote deel van groepsaccommodatie De Eek is als perfecte plek hiervoor gekozen. Een geweldige kans voor het publiek om in een bijzondere setting te komen luisteren en kijken en zich te laten verrassen bij An American Concert at The Eek.

Het concert op zondagmiddag 15 april begint om 14.00 uur. Groepsaccommodatie De Eek is te vinden aan de Eekstraat 3 te Steenderen (aan de weg van Steenderen naar Doesburg). Entree, incl koffie of thee 5 euro per persoon. Kinderen onder 12 jaar gratis.